Nyheder

April 2024

Så er der kommet føl, Vigga har fået et super flot hingsteføl ; ) Abel fra Søborg 

Det er skønt med liv i hvalpekassen, alle stortrives og vi nyder hvert et øjeblik med de små guldklumper. 

Marts 2024

Så har Maggi fået 8 lækre hvalpe : ) se mere om dem her 

Nov 2023

Her i efteråret har vi deltaget i Hrimfaxa følshow, med Heimir og hans mor selvfølgelig : ) Han fik en rigtig god bedømmelse og syntes det var en fest at være med i byen.  Han blev udtaget til "best in breeding" som vi deltog i her i november.  Hvor han blev 3. bedste hingsteføl og fik en meget flot bedømmelse. Vi glæder os til at følge hans udvikling. 


Maj 2023

Så er vi blevet beriget med to lækre hingsteføl, Vigga har fået Heimir fra Søborg og Frigg´s føl har vi kaldt Hannibal fra Søborg.

Jubiii så er der liv i hvalpekassen igen : ) Maggi har d. 30/4 fået 5 lækre hvalpe, to gule hanner, to sorte hanner og en gul tæve. 

Alle har det godt, stor kampvægt her fra start og Maggi klarede fødslen super flot. 

Flere af herforderne er kommet ud på græs, det nyder de i fulde drag. Vi mangler stadig 7 kælvinger og er også begyndt at tælle ned til der kommer føl sidst på måneden. Foråret er en fantastisk tid : )

April 2023

Har en dejlig nyhed vi vil dele med jer, Maggi venter hvalpe sidst på måneden efter Caradog Albert May.  Den samme skønne hanhund, som hun fik hvalpe med i december 2021. Vi glæder os alle helt vildt og er spændt på hvad Molly siger til at få små søskende: ) 


Jan 2023

Så er vi i gang med den nye kælvningssæson og årets første kalve er født. Vi elsker denne tid, det er altid spændende hvad de forskellige køer kommer med. Som noget nyt har vi ude i ridehallen lavet 3 løsdrift bokse, hvor der går 5-6 køer eller kvier i hver, det fungerer super fint og de nyder det i fulde drag. 

Oktober 2022

Efteråret bød på flere føl/ungheste shows og vi deltog med stor fornøjelse. Til Vest jysk havde vi Saga fra Søborg med og det gik over alt forventning. Hun viste sig rigtig godt og fik en super flot bedømmelse. Blev dagens bedste og højest bedømte.
Til Hrimfaxa havde vi Freydis fra Søborg med i 1 års klassen, det gik rigtig fint, hun var helt cool og en fornøjelse at have med i byen alene, på trods af hendes meget unge alder.  Hun kom hjem med en 3. plads i holdet og en rigtig god bedømmelse. Så vi er meget spændte på at følge disse to unge damer i fremtiden. 


Juli 2022

Vi har i år for første gang udstillet på Landsskuet i Herning med Hereford. Vi havde to kvier med og det gik rigtig godt. De fik begge en rigtig fin bedømmelse og vi glæder os til at få dem begge i avlen. Det var nogle dejlige dage i Herning med hele familien og hyggeligt samvær med de andre hereford udstillere.
Vi har fået to fantastiske hoppeføl i år, lige som vi havde håbet på.
Vigga fik Saga fra Søborg i april og Frigg har i juni fået Helga fra Søborg
Begge hopper er ifolet igen og scannet drægtig. 

Alle Hereford kalve er født og de går alle på græs og nyder sommeren sammen med deres mor.


Dec 2021

Hvalpene er født, 12 stk. : ) den 16. December fødte Maggi de sødeste hvalpe 5 hanner og 7 tæver : ) 

Nov 2021

Maggi vores labrador tæve venter hvalpe efter Caradog Albert May omkring 20. Dec - det ser vi VIRKELIG frem til, det er efterhånden lidt tid siden der sidst har været hvalpe på gården.  Albert er en super fin sort hanhund, også af den gammeldags type lige som vi bedst kan lide dem. 

Freydís deltog i Best in breeding blandt de andre kvalificerede føl fra hele landet og hør nu her hun blev simpelthen.....bedste hoppeføl!!
Det bliver SÅ spændende at følge den lille dame fremover. 


Okt 2021 

Freydís har været til Hrimfaxa føl og plagshow og sikke en fornøjelse at have hende med i byen for første gang. 
Hun blev bedste hoppeføl og til sidst også årets Hrimfaxaføl blandt både hingste og hopper.  Hun er udtaget til Best in Breeding, hvor hun i november skal dyste mod de bedste hoppeføl fra hele landet. 

Juni 2021

Garún blev kåret i Herning med total 7,88 som firgænger.  7,97 i bygning og 7,82 i rid med 8,5 for både tølt, trav galop, ridebarhed og form under rytter.
Rasmus Møller Jensen vidste hende super godt, vi er meget tilfredse og stolte over vores 2. generation "Søborg" hest ; )

Maj 2021

Vigga har fået et rigtig fint hingsteføl, også efter Skinfaxi fra Lysholm, Tívar hedder han. Det bliver spændende at følge de to.  
Så har Frigg fået føl og endelig kom hun med et hoppeføl: ) det er 6 år siden hun sidst fik en hoppe, så det er vi meget glade for. Freydís har vi døbt hende.
Garún er tilmeldt kåringen i Herning her midt i maj. (Det bliver så Juni i stedet for) Rasmus Møller Jensen skal ride hende og vi GLÆDER os helt vildt. 
Så er de fleste hereford køer, kalve og kvier kommet på græs.  Fantastisk syn og de nyder det.
Vi venter i spænding på de to føl der kommer her sidst på måneden, begge efter Skinfaxi fra Lysholm. 

Juni 2020

Vigga har fået et stort flot rødblak hingsteføl efter Sókrates fra Stutteri Thrane. Viktor fra Søborg har vi døbt ham.
Den 16/6 fik Frigg et rigtig fint sortblak hingsteføl efter Grimur fra Gavnholt. Óskar fra Søborg hedder han.  


Maj 2020

Alle hereford køer og kalve er nu på græs, det samme gælder kvier og ungtyre.  Det nyder de i fulde drag og der var stor jubel da de kom ud.
Sólrún er sendt på unghoppe fold i nærheden her for sommeren, så hun kan lege med nogle jævnaldrene.  


Juni 2019

Vigga har fået hendes første føl og det klarede hun bare fantastisk. Det blev et fint brunblak broget hoppeføl Sólrún fra Søborg: )

Maj 2019

Jubiii 26.Maj fik Frigg et super flot sort hingsteføl Flóki fra Søborg har vi døbt ham. Han er efter Garpur fra Højgården. 
Så er alle kommet på græs og de nyder det i fulde drag. 
Alle kalve har det godt og trives godt ude sammen med deres mødre og de andre legekammerater. Det blev i år til to hold tvillinger : )  


Marts 2019

Fredag den 22. Begynder vi at sælge Hereford kød i Selde brugs se mere under Hereford, salg af kød : )

Det går godt med Hereford kælvningerne, vi har fået 11 kalve så nu er vi halvvejs : )


Nov 2018

Garún har nu deltaget i "Best in breeding" hvor hun mødte de andre der er udtaget fra de forskellige føl/plag shows. Det gik super godt og hun blev bedste 3 års : ) Nu skal hun til at i gang lige så stille og vi glæder os til at se hvordan hun bliver som ridehest. 

Dúfa er under tilridning, det bliver sjovt at følge hendes udvikling. 

Alle Hereford kalve er ved at være fravænnet og er kommet ind. De drægtige kvier, køer og avlstyre går ude endnu og spiser det sidste græs rundt på markerne. 


Sep 2018

Vi har i første weekend i september været til midtjysk føl og plag show i Skals med Garún. Hun stillede op i 3 års holdet og fik en rigtig god bedømmelse og fine karaktere. Det resulterede i en 1. plads i 3 års holdet, hun blev dagens 2. bedste ud af alle årgange og hun blev udtaget til "best in breeding" i november. Vi er rigtig stolte af hende og glæder os til at komme lige så stille i gang med hende hen over efteråret.
 

Juni 2018

Vigga har været til kåring og det gik bare rigtig godt. Rasmus Møller Jensen red hende super godt og de endte med en total på 7,96 som 4 gænger.....Vi er vilde med den hest og glæder os til at få hende i avlen på sigt. 

Frigg har d.10/6 fået det fineste hingsteføl. Tristan fra Søborg har vi døbt ham. 

Molly har fået de lækreste brune hvalpe ; ) 8 stk. 2 tæver og 6 hanner. De er så skønne og vi glæder os til at tilbringe sommeren sammen med dem. 


November 2019

Lørdag den 12-11-2019 sælger vi spegepølser og fortæller om vores Hereford besætning til julemarked i Selde hallen. 

Maj 2018

Molly den ene af vores labrador tæver er drægtig og vi venter i spænding på nogle små lækre brune hvalpe midt i juni : )
Frigg er højdrægtig og vi glæder os helt vildt til at se hvad hun kommer med efter Hnokki denne gang. 
14 Hereford kalve er født og de går alle og nyder det dejlige sommervejr og græsset i engene. 
Vigga trænes forsat af Rasmus Møller Jensen med henblik på kåring i Juni. Glææææder os; )


Februar 2018

12. februar blev den første kalv født her i 2018 : ) en flot tyrekalv efter Søborg Arne vi kalder ham Søborg Diego


November 2017

Garún deltog i Best in breeding 2017 på Birkegården. Hun var rigtig sød og nem at have med og havde en fest inde på banen; )
Hun vandt og blev bedste 2 års blandt både hopper og hingste. Vi er så stolte af hende og glæder os til at følge hende fremover.

Depla er hjemme igen og trænes forsat med henblik på salg. Håber at finde et godt match til denne fantastiske hest. En der kan udnytte hendes potentiale og forhåbentligt vise hende på banerne i fremtiden. 


Okt 2017 

Til Kimberskuet havde vi kalven Søborg Clara med i klassen for kvier på 7 mdr. Hun fik tildelt 23 point og rigtig fin kritik.

Alvar fra Søborg var med til Hrimfaxa følshow. Det var en hyggelig dag og han klarede sig fint. Han fik en 2. plads og en flot bedømmelse på trods af han havde lidt travlt og viste lige rigeligt galop ; )  

  

Sep 2017

I starten af september havde vi Garún fra Søborg med i "byen" for første gang til Midtjysk føl og plag show. 

Det gik super godt og hun fik en rigtig flot bedømmelse. Vandt sin klasse og blev bedste 2 års : )

Hun er dermed udtaget til best in breeding i november.


Juli 2017

Vi havde i år Dufa fra Søborg med til Landskuet i Herning. Det gik rigtig godt, hun fik en fin bedømmelse og flotte del karakterer. 23 point og ærespræmie.

Alle hereford kalve er født og går og nyder livet på græs med deres mødre. Det blev et rigtigt kvie år: ) 11 kvier og en tyr.

Børnene deltog til 4H børnedyrskuet ved Farmshow i Skive med deres shetlandspony Laika. De havde en rigtig god dag og Clara fremviste hende så fint. De deltog også i agility konkurrencen og vandt børnenes klasse.


Juni 2017

5. Juni fik Frigg et rigtig fint hingste føl efter Hnokki frá Fellskoti. Alvar fra Søborg hedder han og han er en rigtig charmetrold.

Alle hvalpe er flyttet til deres nye skønne familie, så der er lidt tomt herhjemme nu.


April 2017

Så kom de 10.04.2017 4 skønne hvalpe : ) vi vil ligge billeder af dem ind under hvalpe 2017 så i kan følge deres udvikling : )
Vores labrador tæve Ronja er parret med Lyngbakken Caesar, så vi venter i spænding på Ronja´s første kuld hvalpe i påsken.
7 sunde og raske hereford kalve er nu født. 6 kvier og 1 tyr. Alle glææder sig til snart til at komme på græs.

 

Feb 2017
 

11.Feb. første hereford kalv blev født : ) En super fin kvie kalv.
Vigga er tilredet nu og har fået en rigtig god start. Hun er virkelig positiv og elsker at arbejde.
Hun får nu en velfortjent voksepause.
Depla trænes forsat af Rasmus Møller Jensen, det går rigtig godt og hun gør fremskridt. Hun er bare en fantastisk tølter ; )


Nov 2016

Vi har været til elitefølshow på Vilhelmsborg med Vigga og det gik virkelig godt.
Hun fik en rigtig god bedømmelse, blev bedst i holdet og sluttede af med titlen "bedste 3 års".
Nu starter vi hende lige så stille op og vi glæder os til at se hvordan hun bliver som ridehest.

Depla er også igang igen efter en velfortjent "voksepause". Vi er spændte på hvordan de to søstre udvikler sig.

Okt 2016

Hvalpene kom se lidt billeder af dem under tidligere hvalpe

Så er hestene kommet på stald om natten og de nyder det: )
Vores labrador tæve Molly venter et kuld brune hvalpe i uge 43, det GLÆDER vi os til.

Sep 2016

Depill fra Søborg og Anne Steiner er blevet Danmarksmester i Alrid 2016 - det er SÅ sejt. Et perfekt match de to ; )
Vigga var med til midtjysk føl og plagshow d. 3. Sep. Hun fik fløjpladsen i holdet og dagens højeste bedømmelse ud af de 45 tilmeldte heste.
Hun er dermed udtaget til eliteskue på Vilhelmsborg i november.
Nu glæder vi os endnu mere til at komme lige så stille i gang med hende og følge hendes udvikling som ridehest.  


Juli 2016

Frigg er nu drægtig med Hnokki fra Fellskoti, så vi glæder os helt vildt til juni næste år når der kommer føl igen.

Vigga fik en super fin bedømmelse til landsskuet i Herning. 24 point og ærespræmie : )


Juni 2016

Vores hingst Snarfari er solgt og ihhh hvor vi glæder os til at følge ham fremover og se ham på konkurrence banerne. Stort tillykke til Mette Koefoed som er den nye ejer af denne stjerne.Maj 2016

Frigg er hos Hnokki fra Fellskoti og kommer forhåbentlig snart drægtig hjem igen.
Snarfari er blevet kåret og vi er SÅ stolte af ham. Rasmus viste ham rigtig flot og han fik nogle super gode del karakterer her som 5 års.
Han har en lovende og meget spændende fremtid foran sig og vi HÅBER at se ham på stævne banerne på sigt. Med videre uddannelse og mere styrke er vi ikke i tvivl om han vil klare sig rigtig godt der.
Snarfari er til salg gennem Rasmus Møller Jensen.
Alle hereford kalve er ved at være født, mangler kun en enkelt og alle herforderne nyder at være kommet på græs. Det samme gør unghestene der bliver spist, leget og slappet af på engene.April 2016
 

Her i starten af april var vi oppe og se Rasmus træne Snarfari, det går bare super godt og han udvikler sig helt vildt fint.
Så er årets første hereford kalve født og vi nyder dem på aller tætteste hold, da de stadig er på stald. Lars har haft sin debut som udstiller af Hereford på dyrskue; )
Han viste ungtyren Søborg Arne på Agro-Nord skuet og fik 24 point og ærespremie. God start, må man sige det havde vi absolut ikke forventet. Glæder os til at få Arne; ) i avlen når foråret kommer.Nov 2015

Kalvene er fravænnet og kommet på stald. Hestene alle inde om natten nu og det nyder de i fulde drag. 

Frigg er desværre ikke blevet drægtig i år, så vi satser stærkt på en tidlig i foling til foråret. Dapla er igang med tilridning og hun tegner rigtig godt. Fantastisk at nå hertil med hende.
Snarfari er i træning hos Rasmus Møller med henblik på kåring til foråret. Det går rigtig godt fremad med ham, så vi er spændt på hvor det fører hen ad.  

Maj 2015

Så er både heste og hereford kommet på græs og de NYDER det. Alle hereford har fået kalv og er kommet på engen.
Lille Garún stor trives og skal i starten af juni med hendes mor til hingst.

April 2015

Frigg har fået et rigtig dejligt hoppeføl efter Hnokki frá Fellskoti, vi har døbt hende Garún fra Søborg. Se den lille skønhed her
Alle Molly og Basse´s hvalpe har fået en rigtig god familie og er flyttet "hjemmefra". På nær lille Ronja hun bliver boende her; )


Feb 2015

Så kom hvalpene : ) se dem her. 10 lækre små brune charmetrolde.
Årets første hereford kalv er født.

Jan 2015

Midt i februar venter vores labrador tæve Molly hvalpe, med Basse vores hanhund som far og vi GLÆDER os helt vildt allesammen.
Føllene er fravændt, det gik rigtig fint og de 3 små piger nyder at lege med de andre unghopper.


Nov 2014

Vi har været til Elitefølshow på Vilhelmsborg med Dúfa og det gik rigtig fint, hun fik en 4. plads og mange positive ord med på vejen.
Snarfari er påbegyndt tilridning og vi er meget spændt på hvordan han bliver som ridehest.


Okt 2014

Vi har været til Hrimfaxa´s føl og plagskue med Dúfa fra Søborg. Hun fik en flot bedømmelse og vi glæder os rigtig meget til at se hvordan hun udvikler sig.
Hun fik en 2.plads til skuet og har fået lov at deltage til Elitefølshow på Vilhelmsborg i starten af november.


Sep 2014

Så er alle hestene kommet ind på stald om natten og de NYDER det.
Kalvene er nu fravændt og kommet på stald. Super hyggeligt med liv i ko stalden ; )


Juli 2014

Rispa fik en rigtig flot bedømmelse og 24 point til Landsskuet i Herning : )
Frigg er drægtig med Hnokki fra Fellskoti og vi glæder os helt vildt til at se hvilket føl der kommer til næste år.Juni 2014

3. og sidste føl for i år er nu kommet og det er Silja der har fået et flot langbenet hoppeføl efter Magnus fra Moselundgård. Hetja fra Søborg er hun døbt.
2. føl er nu født og det er Glódis der har fået et dejligt hoppeføl også efter Krummi. De er begge født sorte og vi er spændte på om de bliver skimmel. Hun hedder Snædís fra Søborg.
Ilrun har fået et rigtig flot hoppeføl efter Krummi. Vi kalder hende Dúfa.April 2014

 Så er unghestene og avlshopperne kommet ud på græs og de nyder det i fulde drag. Køerne er også kommet ud og det gav også stor jubel blandt dem og glædes hop ; )Feb 2014

Vores hereford har fået kalve, hvor er det bare hyggeligt med de små størrelser i stalden. Nu ser vi endnu mere frem til der kommer føl i juni.

 


Jan 2014

 
Kursus i ridehallen: Hestens bevægelse, biomekanik og fysioterapi

Lørdag d. 1. Feb kl. 10-16  afholder dyrlæge Louise Laustsen fra Højgård Hestehospital et teoretisk og praktisk kursus, hvor man kan deltage med og uden hest.

Vi ser frem til en rigtig spændende dag

 


Dec 2013


Rigtig god jul og godt nytår til jer alle : )

 

Sep 2013
 

Kylja og Snugg deltog i Hrimfaxa følshow og fik begge en fin bedømmelse. Kylja viste sig rigtig fint og syntes det var sjovt at komme i byen. Det samme syntes Snugg men hun virkede lidt mere træt ovenpå køreturen og viste ikke helt hvad vi nogen gange har set her hjemme hun kan. Men det var en god oplevelse og en hyggelig dag for os alle.

3 føl i vente til næste år, glæder os allerede.


Juli 2013

Føllene er med deres mødre til hingst, så der er lidt tomt herhjemme.........vi glæder os til de kommer hjem igen.
Forhåbenligt med en drægtig mor, så der kommer føl igen til næste år.

Depill fik en rigtig flot bedømmelse og 24 point til Landsskuet i HerningJuni 2013

Så er årets sidste føl også kommet til verden. Silja fik d. 19. Juni et smukt rødblak hoppeføl Kylja fra Søborg, ihh hvor er det fantastisk med de små føl på marken.
15. Juni fik Ilrun et dejligt brunblak hoppeføl. Hende har vi døbt Vigga fra Søborg
14. Juni fik Frigg hendes første føl, et fint lille hingsteføl. Alt gik problem frit og hun klarer opgaven som avlshoppe perfekt. Vi glæder os rigtig meget til at følge ham.....han hedder Jóki fra Søborg


Maj 2013

24. Maj fik Glódis et rigtig fint hoppeføl. Hun hedder Snugg fra Søborg.

Nu er alle heste langsomt ved at være vænnet til græsset og avlshopper og ungheste er snart klar til at komme ud på døgnfold. Glódis er ved at nærme sig termin og vi venter i spænding på at se hvad hun kommer med efter Tónn.

Vi har fået et nyt "familiemedlem", Molly hedder hun.......hun er en brun labrador hvalp. En rigtig charmetrold : ) Glæd jer til at møde hende!


April 2013

Så er årets første føl kommet til verden. Embla har fået et rigtig flot hoppe føl. Vi kalder hende Mysla fra Søborg.
Vores hereford er også begyndt at få kalve, så nu er der ved at være tegn på forår i Floutrup : )


Dec 2012

Føllene er ved at blive mere og mere selvstændige og står også uden deres mødre om natten nu.....til Januar tager vi hopperne væk og lader føllene blive i vandte omgivelser. Fravænningen plejer at fungere rigtig godt på den måde.

Så er Vaka blevet ridehest og hun er bare fantastisk sød at arbejde med. For os som avler er det jo altid virkelig dejligt at nå hertil med afkommene. Denne dag har vi jo set frem til lige siden de var helt små føl. Fylkir fra Søborg starter vi også lige så stille op nu, det bliver også sjovt at se hvordan han bliver.

Depill er ved at blive gangsat og inde i en fin udvikling.  

Andvari er solgt og vi glæder os til at følge ham og hans nye ejer i fremtiden.Oktober 2012
 

Kursus med Trine Risvang i hallen søndag den 28. okt.......vi ser frem til en lærerig dag.

Vi har været til Hrimfaxa følskue med Flóa fra Søborg, hun fik en rigtig fin bedømmelse og vi er spændt på at følge hendes udvikling.
 
Så er alle hestene kommet ind om natten, det nyder de i fulde drag : )
 

August 2012

 

Så er avlshopperne hjemme igen og alle 5 drægtige. Dejligt!

Depill er igang med tilridningen, ham er vi spændt på....

Glóa, Jonina og Andvari trænes og er alle 3 i en rigtig god udvikling. Jonina og Andvari er tilsalg og vi håber på at finde en god køber til dem begge. En der kan udnytte og få rigtig meget glæde af deres store potentiale.


Juli 2012

12.Juli fik Silja et smukt hoppeføl......herligt med 3 hoppeføl i år : ) Vi kalder hende Ósk fra Søborg.

Juni 2012

8.Juni fik Glódis et dejligt hoppeføl : ) Flóa fra Søborg

Så er årets første føl kommet til verden : ) Ilrún har fået et rigtig fint hoppeføl d. 6/6 se hende her

Embla har været til kåring i Tyskland, men det gik ikke helt som vi havde håbet på desværre. Det var ikke lige hende og Iben´s dag og oveni det blev hun afvist i grupperidningen pga. sår i munden, så vi havde ikke nogen chance for at forbedre noget som helst. Så det er vist en ommer........der er mere i den hoppe.


Maj 2012

Så er unghingstene kommet ud på sommergræs, hvor er det en fornøjelse at se de unge drenge lege og tumle med hinanden.

Vi venter i spænding på det første føl.......starten af  juni er første termin.
 

April 2012

Embla er i træning med henblik på kåring. Vi regner med at hun bliver klar til Hedeland eller Tyskland første weekend i juni. Ihh det bliver spændende : )

Depill er blevet bygningsbedømt i Herning 26. April og fik en fin bedømmelse på 7,84 total med bl.a 8,5 for hals og proportioner.

Marts 2012

Kursus med Iben Andersen i ridehallen 31.Marts
 

Januar 2012

Endnu en god og lærerig kursus dag med Iben Andersen er veloverstået d. 7. Jan - ser frem til næste gang.

Godt nytår allesammen!!

 

December 2011

Så er vi godt igang med at fravænne føllene. De står alle uden mor om natten nu og det går helt uden problemer.

Den 3. Dec ridekursus igen med Iben Andersen - næste gang bliver 7. Januar 2012

November 2011

Ridekursus med Iben Andersen den 19/11, en rigtig lærerig dag.

Oktober 2011

Så er alle hestene kommet ind på stald om natten og de nyder det : ) Det gør vi også, det er nu så hyggeligt med en lun stald fyldt med liv.

Vi har fået to nye "familie medlemmer" i stalden. To meget kælne stald katte, det er til stor fornøjelse for os alle.

September 2011

Så er Silja også drægtig og hjemme igen. Endelig er der samling på flokken.

August 2011

Glóa har fået et lille fint hingsteføl. Ham kalder vi Gáski fra Søborg.

Frigg, Ilrun og Glódis er drægtige og hjemme igen : )

Føllene stortrives på marken og nyder hinandens selskab.

Juni 2011

Silja har fået et smukt hingsteføl den 16/6. Se Ganti fra Søborg her

Glódís har fået et rigtig fint hoppeføl den 2/6 Vi kalder hende for Dísa fra Søborg

Maj 2011

Ilrun skal ifoles med Sleipnir fra Moselundgård

Gletta har fået et rigtig flot og langbenet hingsteføl efter Runi. Se ham her Kyndill fra Søborg

Frigg og Runi er lige kommet hjem fra kåringen i Tyskland. Frigg fik en super flot kåring, det gik bare rigtig rigtig godt. 7,94 for bygning og 8,32 for rideegenskaber 8,17 total......en super 1. kl. kåring, vi er så stolte af hende. Se delkarakterene og billeder under Frigg fra Søborg

Runi blev også kåret igen og det gik også rigtig godt, bortset fra at vi måtte trække ham fra grupperidningen pga. at han slog sig i koden på et forben under træningen dagen før : ( øv bøv.......han skulle lige ha givet den gas i tølt og pas så han kunne ha fået hans 8,5 igen, som tidligere opnået.

Maj 2011

Første føl på marken juhuu.....Ilrun har fået et smukt hingsteføl. De andre hopper har også termin her i maj, så vi venter i spænding.

Marts 2011

Frigg trænes med henblik på kåring igen, hun er kåret tidligere som 4 gænger men har pas så nu prøver vi igen.

 

Juni 2010

Juhuu.... to hoppe føl mere i år : ) Blida og Björk fra Søborg

Maj 2010

Og i nat den 26 kom der et mere : ) Vi kalder hende Rispa fra Søborg

Endelig kom der et hoppe føl igen efter 10 hingste føl i streg : )

Så kom der et rigtig fint hoppe føl : ) Se hende her Gná fra Søborg

April 2010

Så kom første føl : ) Den 8 April fik Ilrun et rigtig fint hingste føl alt gik som det skulle! Se ham under Barki fra Søborg

April 2010

Vi venter i spænding på det første føl. Ilrun har termin her den 20/4 og plejer at fole lidt før tid!

Vi har besluttet at vise Gestur fra Søborg til 3 års bygningsbedømmelse i Herning den 22.-25. April. Det bliver spændende hvad dommerne syntes om ham!?

 

December 2009

Nu er alle 4 føl ved at være fravændt og alle har taget det rigtig pænt.

 

Juli 2009

Ronja Har fået 8 dejlige hvalpe : ) se dem under Hvalpe 2009

Juni 2009

Ronja er drægtig med Samson igen : ) hun begynder at blive større nu....har termin i uge 28, så vi ser frem til nogle små brune labrador hvalpe. Kan næsten ikke vente!!

Runi går og hygger sig med hans lille flok hopper, han nyder at være social. Han er så flink ved hopperne og føllene og der er en dejlig ro i stoddet. Glæder os helt VILDT til at se nogle afkom efter ham til næste forår. De første hopper er scannet drægtig : )

Maj 2009:

Så er der kommet 2 føl mere : ) To smukke hingsteføl efter Sleipnir og hopperne Gletta og Silja.

Frigg blev kåret i Herning med 7,93 for bygning og 7.50 for rideegenskaber. Total 7,67. En fin 4 gænger kåring. Men hun har mere i sig og er 5 gænger, så vi regner med at stille hende igen.

 

Maj 2009:

Bededagsstævnet gik rigtig fint, Runi fik 5,37 total i femgang og 6,17 i T1.

Vores nye hingst Runi fra Bråtorps gård skal deltage i store bededagsstævnet, vi glæder os til at se hvordan det går ham. Herefter er han klar til at tage imod hopper her hjemme!

Andvari fra Søborg blev bygningsbedømt i Herning med 7,98 : ) Glæder os helt vildt til at se hvordan han udvikler sig under rytter.

 

April 2009:

Så nærmer bedæknings sæsonen sig og vi kan i år tilbyde bedækning ved:

Runi fra Bråtorps gård

En smuk sodrød 5 gænger efter VM-vinderen Askur från Håkansgården. Kåret med 8.25 total. Han tager imod hopper her hele sæsonen.

Sleipnir fra Moselundgård

Moldott top 4 gænger hingst efter Stefnir fra Sandhólaferju. Kåret med 8.31 total. Han bedækker her fra første juli og frem.

Andvari fra Søborg

Brun 5 gænger unghingst. Søn af Ögri fra Háholti. Bygningsbedømt med 7.98 Han tager imod 4 hopper denne sæson.

Marts 2009:

Den 30. Marts kom årets første føl. Ilrún fik et skønt hingste føl der hedder Stjarni fra Søborg.

Februar 2009:

I øjeblikket trænes Andvari fra Søborg og Frigg fra Søborg med henblik på kåring i Maj. Vi har lavet en aftale med Iben Andersen om at hun skal ride Frigg og vi viser selv Andvari til bygningsbedømmelse. Vi glæder os helt vild til at se hvordan det kommer til at gå de to søskende!

Juli 2008:

Det går rigtig godt med Sleipnir fra Moslundgård og alle hans hopper. De fleste bliver drægtige i deres første brunst. Og han går stille og roligt med hans flok!

Juni 2008:

Den 26. fik Glodìs også et hingste føl. Folingen gik fint og føllet ser rigtig godt ud! Se ham under Glói fra Søborg

Maj 2008:

17 Maj fik Silja et smukt moldott hingste føl efter Sleipnir fra Moslundgård. Han er døbt Depill fra Søborg

Maj 2008:

Den 13 Maj kom Sleipnir her til os, det havde vi glædet os til og der venter en lille flok hopper på ham allerede.

Maj 2008:

Andvari blev bygnings bedømt til kåringen i Herning med 7.83. Se hans del karakter under Andvari fra Søborg Vi syntes det er en udmærket kåring for en ung 3 års og vi glæder os til at følge hans udvikling og arbejde videre med ham!

Sleipnir fra Moselundgård tog fløj pladsen i holdet for 6 års hingste med det flotte total på 8.31

April 2008:

Den 24.04.2008 fik Ronja 7 lækre brune hvalpe : )

April 2008:

Så blev det endelig forår og der der er kommet 2 føl : ) Begge folinger gik lige som de skulle uden problemer. Gletta fik et hoppeføl og Ilrún fik et hingste føl begge efter Ögri fra Háholti. Det er to rigtige fine føl og nu håber vi bare det går lige så godt med de næste føl!

Marts 2008:

I påsken var vi oppe og se Hrimfaxa stævne, hvor Iben startede 4 1 og T1 på Sleipnir fra Moselundgård.

Februar 2008:

Alle føl er nu fravendt, det gik igen helt uden problemer, da de små følbasser får lov at blive i de vante omgivelser!

Andvari fra Søborg trænes med henblik på kåring maj 2008. Han bliver 3 år i år og stilles derfor til bygningsbedømmelse. Han har et blup på 111 og hans mor er kåret med 7,79 så han får ret til 4 bedækninger! Han er en lovende herre og samarbejder godt så vi ser frem til kåringen i Herning!

Januar 2008:

Vi har lavet en aftale med Iben Andersen om at Sleipnir fra Moselundgård skal bedække her hos os fra 20 Maj og resten af sæsonen. Det glæder vi os meget til og ser frem til at tage i mod jeres hopper : )

November 2007:

Den 17 November drog vi afsted til Silkeborg med Gestur fra Søborg Glodis´s hingsteføl fra i år. Han skulle deltage i Toppurs følshow. Det var en rigtig god dag med mange spændende heste. De var 28 hingsteføl så det var en ordentlig flok. Han fik en flot bedømmelse på i alt 3.50, hvilket gjorde han kom på en tredjeplads! Det bliver spændende at se hvordan han udvikler sig!

Vi havde Saga fra Søborgog hendes mor med til Hrimfaxa´s føl og plageskue. Det gik også rigtig godt hun fik en fin bedømmelse på i alt 3.55 point!

Oktober 2007:

Nu er hestene kommet ind om natten. Det er nu altid hyggeligt når de kommer ind igen : )

Juni 2007:

Så er de to sidste føl kommet for i år! Glódís og Brana fik hver et fint hingste føl!

Gletta og Ilrún er nu begge scannet drægtige med Ögri fra Háholti vi glæder os helt vild til at se hvad der kommer ud af det!

Maj 2007:

Så kom det første føl : ) et fint lille hoppeføl som vi kalder for Saga fra Søborg.

November 2006:

Den 18. november var vi til Hrimfaxa´s føl/ungheste show og vejledende kåring!

Vi havde valgt at tage to hingste og to hopper med til bedømmelsen. Alle fik en god bedømmelse og det var en oplevelsesrig dag for de unge heste.

Glampi fra Søborg stillede op i gruppen for 2 års hingste! Han fik en rigtig god bedømmelse hele vejen igennem. Han fik i alt 3.40

Andvari fra Søborg stillede op i gruppen for 1 års hingste! Han blev sidste år "årets føl" ved Toppur´s følshow, så vi var spændte på om han stadigvæk kunne leve op til hans bedømmelse! Og det må vi sige han kan, da han fik en bedømmelse på i alt 3.83. Han tegner godt den lille charmør : ) Vi glæder os til at følge ham i fremtiden!

Embla fra Søborg stillede op i gruppen for 2 års hopper! Hun fik en bedømmelse på i alt 3.55. Hun er overbevisende hele vejen igennem og vi er sikre på at vi har en god fremtidig avlshoppe i hende!

Frigg fra Søborg stillede op til den vejledende kåring og fik en bygningsbedømmelse på 7.91. Det lyder jo lovende og vi ser frem til at kan begynde at arbejde med hende! Hun er en meget spændene ung dame : )

Alt i alt var det en rigtig god dag. Et fint arrangement. Det er meget lærerigt at se de forskellige ungheste og deres bedømmelser!

Oktober 2006:

Idag kom alle hestene op på vinterfolden! Se billeder under billedgalleri : )

Vi er begyndt at tage avlshopperne med deres føl ind om natten. Unghestene kommer ind i starten af November!

August 2006:

Nu er avlshopperne hjemme fra hingst, og de er scannet drægtige alle 4. Så vi glæder os helt vildt til foråret 2007 : )

Alle Ronja´s hvalpe er afsat til 9 rigtig gode familier! Alle bliver hentet i weekenden 18. - 20. August.....uha det bliver hårdt at sige farvel til de små charmetrolde : ( Vi beholder selv en hanhund som er døbt Basse!

23.juni 2006:

Ronja fik 10 hvalpe...alle brune! Så nu bliver der gang i den de næste 8 uger :-)

Juni 2006:

Så har Glódís fået føl - et fint lille hoppeføl. Hun hedder Glóa fra Søborg! Vi er meget spændte på at følge hendes udvikling!

14. April 2006:

Første føl på banen - et fint lille hingsteføl. Silja folede lige inden midnat den 14. April, helt uden problemer!

Han er døbt Kiljan fra Søborg

Toppur´s følshow 2005:

Vi var til Toppur´s følshow på vilhelmsborg for første gang, det var en rigtig god dag og et fint arrangement.

Sjovt at se de mange føl og ungheste.

Vi drog afsted med Ilrún og Glódis og deres små føl, som begge fik en rigtig fin bedømmelse:

Andvari fra Søborg blev bedste hingsteføl og Årets føl

Gæfa fra Søborg blev 3. bedste hoppeføl